Werving & selectie, arbeidsbemiddeling

Algemeen

 

Binnen het notariaat zijn we al tientallen jaren lang het aanspreekpunt voor diverse zaken. Werving & selectie richt zich specifiek op het ondersteunen van zowel notarissen alsook gekwalificeerde kandidaat-notarissen in het vinden van de juiste kandidaat of de juiste baan. Het accent ligt hierbij op functies in het werkveld van notariskantoren waarvoor een universitaire opleiding of HBO-opleiding nodig is.

Het vinden van de juiste kandidaat of de juiste baan is een nauwkeurig werk. Niet alleen moet de persoon voldoen aan de juiste kwalificaties, maar tevens moet de kandidaat qua persoonlijkheid passen in de organisatie. Het moet klikken. Om deze reden hechten wij zeer aan een goed opgezet en uitgevoerd werving- & selectieproces.

 

Informatie voor notariskantoren (opdrachtgevers)

 

Bent u op zoek naar een goed gekwalificeerde medewerker die prima past binnen uw organisatie neemt u dan contact op met ons. Wij inventariseren samen met u naar welke medewerker u op zoek bent. We doen dit door een aantal zeer gerichte vragen te stellen, zodat we binnen de kortst mogelijke tijd een inzicht krijgen in uw kantoor, de medewerkers en de vacature. Daarna kunnen we voortvarend voor u op zoek naar de juiste kandidaat. In eerste instantie zal gezocht worden in onze eigen databank. Wanneer daar geen geschikte kandidaat in voorkomt dan kunnen we in overleg met u de mogelijkheden doorspreken van een advertentie.

Wij kunnen u behulpzaam zijn met het opstellen van een advertentietekst die u vervolgens onder uw eigen naam en logo plaatst in de vakbladen. U kunt ook van de mogelijkheid gebruik maken om een geanonimiseerde advertentie te plaatsen onder de naam van Buro Merks Consultancy. De keuze is aan u. Het resultaat is wat telt.

 

Informatie voor kandidaten

 

Bent u de sleur ook zo beu? Wordt het tijd voor een nieuwe uitdaging? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u van dienst zijn wanneer u op zoek bent naar een nieuwe, uitdagende baan, in een team dat perfect bij u past!

Als u zich bij ons aanmeld als zoekend kandidaat, met daarbij kort en bondig aangegeven:

  • In welke regio u werkzaam wilt zijn
  • Of u een full time of part time dienstverband ambieert
  • Of u op bepaalde rechtsgebieden beter tot uw recht komt
  • Of u liever op een groter, dan wel een kleiner kantoor werkt
  • Of u waarnemingsbevoegd bent
  • Wat uw ambities zijn

Dan kunnen wij voor u op zoek naar de meest geschikte functie. Als er niet meteen een geschikte functie voorhanden is, dan houden wij uw gegevens in ons bestand. Zodra zich een geschikte functie voordoet nemen wij alsnog contact met u op.