Totaalpakket van diensten voor advocatuur

BURO MERKS CONSULTANCY IS AL SINDS BEGIN JAREN NEGENTIG HET ADVIESBUREAU VOOR NOTARIAAT, ADVOCATUUR EN VERZEKEREN.

Advocatuur

Buro Merks Consultancy is al sinds begin jaren negentig bekend als De Adviseur voor notariaat, advocatuur en verzekeren. Wij bieden een totaalpakket van diensten aan. Wij adviseren bij praktijkoverdracht c.q. nieuwe vestiging, associatie, dissociatie, interim management, werving & selectie, en verzekeren. Met tientallen jaren ervaring en een deskundig team kunnen wij helpen bij elke stap.

De advocaat dient een aantal (verplicht) voorgeschreven beroepsverzekeringen te sluiten. Denk aan de beroepsaansprakelijkheidsverzekering en de arbeidsongeschiktheidsverzekering. Buro Merks Consultancy behoort tot een van de grootste gespecialiseerde makelaars in het beheer en advisering van beroepsverzekeringen voor de advocatuur.

Bij deze verzekeringen hoort een stuk maatwerk bij het afsluiten en specialistische kennis en ervaring bij schadeafwikkeling. Bovendien dient dit naar de aard van de materie (beroepsaansprakelijkheidsaanspraken) en de beroepsuitoefening van de advocaat op een discrete wijze plaats te vinden. Bij Buro Merks Consultancy is dit gewaarborgd en bent u derhalve verzekerd van een verzekeringspakket voor de advocatuur dat aan alle vereisten voldoet.

Met alle plezier nemen wij uw lopende verzekeringen eens grondig voor u onder de loep. Wellicht is er nog wel een voordeel te behalen. Voordeel hoeft overigens niet altijd in een lagere premie tot uitdrukking te komen. Een meer op maat gesneden dekking kan ook al voordeel zijn.